Erkend verkoper

Wij voldoen aan alle vereisten om het FEDERAUTO label te mogen dragen. Dit betekent:

  • Dat wij een professioneel verkoop team zijn, dat voldoet aan de voorschriften van de branche, en zich ertoe verbonden heeft om alle beslissingen van de erkennings-, verzoenings-, en tuchtcommissie van de beroepsgroepering te eerbiedigen. Wij staan met raad en daad voor u klaar, en voor ons zijn er geen lastige vragen.
  • Zekerheid voor U omdat U profiteert van een helder en duidelijk verkoopcontract. In dit contract is alles voorzien in eenvoudige termen: prijzen, leveringsdatum, waarborg,.... zijn uitgebreid beschreven. Zo weet u zeker dat uw toekomstige wagen in elk opzicht voldoet aan wat u ervan verwacht.
  • Waarborg, wisselstukken, en werkuren : alles wat gedurende een bepaalde tijd gewaarborgd wordt, staat zwart op wit in het verkoopcontract.
  • De beroepsgroepering hernieuwt ieder jaar zijn erkenning. Daarom ziet u onder het blauwe autootje dat de toegang tot het beroep van elke handelaar in tweedehandswagens bepaalt, met zijn inschrijvingsnummer en het jaar waarvoor hij de erkenning kreeg.

 

Erkend verkoper occasievoertuigen