RIJDEN MET LPG

LPG is gebruiksvriendelijk: met LPG uitgeruste wagens hebben twee aparte brandstoftanks, zodat u met uw LPG-wagen nog steeds op benzine kan rijden wanneer u maar wil.

LPG

LPG betekent twee-in-één: De motor kan eenvoudig van benzine naar LPG en vice versa geschakeld worden door op een toets te drukken. Het starten gebeurt steeds met de benzinemotor, waardoor de auto zelfs in extreem koude omstandigheden het niet laat afweten. Vanaf het moment dat de motor zijn ideale temperatuur heeft bereikt, schakelt u eenvoudig naar LPG. Rijden op LPG

Dezelfde laadcapaciteit: De LPG-tank wordt ingebouwd in de uitsparing voor het reservewiel, waardoor het laadvolume onveranderd blijft. Daar LPG een vloeistof is, gebeurt het vullen precies zoals met benzine of diesel. Wanneer de tank vol is, stopt de pomp automatisch.

LPG betekent volledige garantie: Onze 3-jaar garantie – of 100.000 km – op nieuwe wagens geldt ook voor door gehomologeerde installateurs geplaatste LPG-installaties.

LPG is een bewezen en wijd verspreide technologie - in Europa rijden er momenteel meer dan 10 miljoen LPGvoertuigen rond, en kan er LPG getankt worden in maar liefst 20.000 LPG-tankstations."